De kerstmarkt in Durbuy – van 26 november 2016 tot 8 januari 2017 – maakt van de eindejaarsfeesten een onvergetelijke tijd. Geniet van de unieke en fantastische kerstsfeer in dit kleinste dorp van de wereld.

Er staat ook dit jaar weer een grote ijsbaan waar jong en oud heerlijk kunnen schaatsen. Daarbij is Durbuy tijdens de decembermaand schitterend versierd met lampjes en feestelijke decoratie. Iedereen is vrolijk en vooral op de kerstmarkt maken de inwoners en talloze toeristen het gezellig. De houten kerstkraampjes bieden van alles en nog wat aan, van warme chocalademelk en glühwein tot zoete lekkernijen en broodjes warme ambachtelijke ham.

Ook voor leuke wintermutsen, sjaals en wanten kunt u terecht op de kerstmarkt. Snuif in de oude steegjes de romantische sfeer van vroeger op. Alle winkeltjes en stalletjes doen mee en hebben vuurkorfjes buitenstaan.

Data kerstmarkt

  • De kerstmarkt is open in de weekends 26/27 november, 3/4 december, 10/11 december en 17/18 december. Van 24 december tot en met 8 januari is ze dagelijks open.
  • Openingstijden: van 11.00 tot 20.00 uur.
  • Tip: de overdekte schaatsbaan van Durbuy is in het weekend en tijdens de schoolvakanties geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
Comments are closed.